Ga naar hoofdinhoud

Mijn expertise

Home Leesvoer van Lonneke Mijn expertise

Door de jaren heen ben ik ontzettend veel wijzer geworden over konijnen. Ik kan je heel veel vertellen en leren over hun gedrag en over hun behoeftes en over een goede omgang met ze. Daarnaast weet ik erg veel over het goed voeden van het konijn. Er zijn té veel konijnen die ongezond worden gevoerd, té veel konijnen die daardoor gezondheidsproblemen ontwikkelen en té veel dierenartsen die hier verkeerd advies over geven. Tel hierbij op dat dierenwinkels té veel slechte voeding verkopen en adviseren en we zien een trend dat konijnen in Nederland té vroeg overlijden puur door voedingsgerelateerde problemen. Elders op deze site staat al kort wat beschreven over voeding. Maar wanneer je hier een konijn(en) adopteert krijg je hierover nog veel meer informatie mee, ook op papier zodat je het rustig kan nalezen. Ik probeer mijn kennis op jou over te dragen zodat je ervoor kunt zorgen dat je konijnen zo lang mogelijk gezond blijven! Ook wanneer je vragen hebt over de voeding van je konijnen en je konijnen zijn hier niet geadopteerd, kun je hierover consult vragen.

Daarnaast ben ik gecertificeerd konijnentrimmer en kun je ook hiervoor met je konijnen bij me terecht. Ik trim ook konijnen die hier niet geadopteerd zijn, dus als je niet goed weet hoe je de vachtverzorging aan moet pakken of hier extra hulp bij wil, kun je contact opnemen.

Buiten de jarenlange ervaring ben ik ook in het bezit van het certificaat ‘Besluit houders van kleine zoogdieren.’ Een certificaat dat verplicht is voor alle pensions en opvangen in Nederland.

Leesvoer van Lonneke

Nazorg

Adoptie gaat ook verder dan met een kassabonnetje de deur uitlopen. Adopteren betekent dat je altijd iemand hebt om op…

Mijn voorwaarden

Wanneer je aan de voorwaarden voldoet en ik met je op zoek ga naar geschikte vriendjes komen we dus aan…

Mijn visie

Er zijn een aantal dingen die ik belangrijk vind en die ook het grote verschil maken met een konijn adopteren…

Back To Top